Alles onder één dak. Dat is het motto van Oranjeland.

Waarmee maar meteen het grote voordeel van ons kantoor is genoemd. Bij ons kunt u al uw financiële zaken op één adres afhandelen. Oranjeland is thuis in verzekeringen, hypotheken en pensioenen.

Wij wijzen u de weg

In onze adviespraktijk praten wij dagelijks met zakelijke en particuliere klanten over hun financiële situatie. Dan blijkt steeds weer dat het niet meevalt om de eigen financiële belangen te behartigen. Er zijn talloze mogelijkheden. Bovendien is de financiële markt voortdurend in beweging. Als leek raak je al snel het spoor bijster.

Persoonlijk advies en uitstekende kwaliteit van dienstverlening staan bij ons centraal. Onze adviezen zijn objectief, professioneel en gedegen.

Verzekeren zoals u dat wilt

Gemak en zekerheid, dat zijn de kernwoorden binnen onze dienstverlening. Als klant kiest u bij ons zelf de manier waarop u uw financiële zaken wilt regelen. Omdat dit per klant, of zelfs per product anders kan zijn, bieden wij onze relaties drie mogelijkheden:

Persoonlijk advies van een adviseur
Telefonische helpdesk
Zelf verzekeren via onze on-line verzekeringswinkel

Welke manier u ook kiest, u bent er altijd zeker van dat u profiteert van onze uitgebreide service en producten van gerenommeerde aanbieders tegen de scherpste premies.

Persoonlijke aanpak

Ondanks dat elke klant ook in onze administratie een nummer heeft, zijn ze dat voor ons zeker niet! Integendeel. Financiële zaken zijn persoonlijk en daarom hanteren wij ook een persoonlijke aanpak.

Wij willen graag al onze relaties kennen en weten wat er bij hen speelt. Op die manier kunnen wij tijdig en op-maat advies geven, wanneer er zich bijvoorbeeld wijzigingen voordoen in wetgeving of fiscale regels.

Wilt u meer weten over onze werkwijze of wilt u advies over uw verzekeringen, hypotheek of pensioen? Neem dan gerust contact met ons op.