AANVRAAG HYPOTHEEK ADVIES

MAXIMALE HYPOTHEEK BEREKEN

Lekker wonen tegen de laagste maandlasten

 

Een groot deel van ons inkomen gaat op aan maandelijkse woonlasten. Iedereen wil dat deze vaste lasten zo laag mogelijk zijn. Dit kan door te kiezen voor de juiste hypotheekvorm en de meest aantrekkelijke verzekeringen.

Een hypotheek is een persoonlijke zaak, want ieder mens is verschillend. Daarom is het bij de keuze van uw hypotheek belangrijk om niet alleen naar de laagste rente te kijken. Uw woonlasten worden namelijk ook bepaald door: uw gezinssituatie, eigen middelen of verplichtingen, uw fiscale positie, uw werk, zekerheden die u wenst en uw ambities voor de toekomst.

Wij geven u advies over de verschillende hypotheekvormen en uw mogelijkheden. En bekijken samen met u welke hypotheek het beste bij u past. Daarbij profiteert u nu van de laagste maandlasten en creëert u financiële mogelijkheden om straks uw dromen te realiseren.


Hypotheekvormen

Hypotheken zijn er in verschillende vormen die ook nog eens met elkaar kunnen worden gecombineerd. Daarom is er altijd een hypotheek die bij u past. Bekijk HIER de verschillende hypotheekvormen en hun specifieke kenmerken.

Bent u op zoek naar een hypotheek voor een nieuwe woning, of wilt u uw bestaande hypotheek oversluiten? Neem dan contact met ons op voor een gedegen hypotheekadvies. Wij adviseren u niet alleen, maar Oranjeland begeleidt de gehele hypotheekaanvraag van begin tot het eind.


Hieronder ziet u een overzicht van de kosten van hypotheek advies en bemiddeling . Er kan worden gekozen voor alleen hypotheek advies en advies plus bemiddeling (het vinden en het afsluiten van een produkt bij een hypotheek verstrekker)

Bij een bank of verzekeraar is de keuze beperkt(vaak alleen eigen producten).

Alleen bij een onafhankelijk tussenpersoon heeft u een ruime keuze aan geldverstrekkers. 

Naam

 

Advies + bemiddeling


Starters

(inclusief hypotheekadvies)

 


Ondernemers

(inclusief hypotheekadvies)

 

 

Meerdere geldverstrekkers 

Hypotheker € 2.640,- € 2.640,- € 2.640,- V
Van Bruggen € 3.075,- € 2.300,- € 3.150,- V
Ver. Eigen Huis € 2.700,- € 2.900,- € 2.900,- V
ABN AMRO € 2.100,- € 1.750,- X X
Rabobank € 2.100,- € 1.450,- € 2.250,- X
ING € 2.100,- € 2.100,- € 2.100,- X
Oranjeland  € 1.495,- € 1.495,- € 1.995,- V

 

Peildatum mei 2014.

 

 

 

Wij hebben de goedkoopste hypotheek en rente tarieven voor: Hypotheek Nijmegen, Hypotheek Arnhem, Hypotheek Den Bosch, Hypotheek Eindhoven, Hypotheek Amsterdam, Hypotheek Utrecht, Hypotheek Alkmaar, Hypotheek, Leiden, Hypotheek Den Haag, Hypotheek Rotterdam, Expat Hypotheek.