Bedrijfsschadeverzekering

Bedrijfsschadeverzekering dekt vaste kosten én omzetderving


Als uw bedrijf wordt getroffen door van buiten komend onheil is dat al vervelend genoeg. Maar uw opstal- en inboedelverzekering dekken niet de schade die u oploopt omdat uw bedrijfsprocessen stil komen te liggen. Als u dit risico wilt afdekken, sluit u een bedrijfsschadeverzekering af.


De bedrijfsschadeverzekering vangt het grootste deel van uw vaste, doorlopende kosten op en biedt u tevens een vergoeding voor omzetderving. Ook de kosten die u moet maken voor de instandhouding en hervatting van uw bedrijfsactiviteiten worden binnen de verzekering bedrijfsschade vergoedt.


Voorkom erger met de verzekering bedrijfsschade

Met een bedrijfsschadeverzekering waarborgt u dus de continuïteit van uw bedrijf in geval van brand of andere calamiteiten. Wilt u weten wat de beste verzekering bedrijfsschade is voor uw situatie? Bel ons dan voor een vrijblijvend adviesgesprek.


Voordelen van de bedrijfsschadeverzekering

Dekt de vaste bedrijfskosten en de kosten voor de instandhouding en hervatting van de werkzaamheden.
Ook omzetderving is meeverzekerd.
Scherpe premie en uitstekende voorwaarden.
Extra: neem uw bedrijfsschadeverzekering op in het totaalpakket bedrijfsverzekeringen en profiteer van extra premievoordeel.

Bundel uw bedrijfsverzekeringen


De bedrijfsschadeverzekering kan worden opgenomen in ons flexibele pakket bedrijfsverzekeringen. Dit levert u extra premiekorting op en alle polissen sluiten naadloos op elkaar aan.

Voor meer informatie neemt u contact op met Oranjeland.