Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering

Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering beschermt privé-vermogen


Bent u bestuurder, commissaris of toezichthouder van een vennootschap? Dan kunt u, als de onderneming door de rechter wordt veroordeeld, hiervoor als bestuurder aansprakelijk worden gesteld in uw privé-vermogen. De bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering dekt dit risico af.


Ook voor een onbedoelde fout of voor illegale of onverantwoordelijke daden van uw medebestuurders kunt u als bestuurder aansprakelijk worden gesteld. In dat geval kan ook uw privé-vermogen worden gevorderd. De bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering verzekert u tegen dit risico en de juridische kosten die u in een dergelijke situatie moet maken.


Loopt u risico om als bestuurder aansprakelijk te kunnen worden gesteld?

Deze vraag kunnen wij pas beantwoorden als wij u hebben gesproken. Mocht het antwoord 'ja' zijn, dan kunnen wij u helpen met een uitstekende bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering. Mocht u dan toch als bestuurder aansprakelijk worden gesteld, weet u in elke geval zeker dat dit uw privé-vermogen niet aantast. Bel ons gesrust voor een vrijblijvend gesprek.


Voordelen van de bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering

Dekking van aansprakelijkheid bestuurders, commissarissen en toezichthouders.
Ook juridische kosten van eventueel verweer worden vergoed.
Scherpe premie en uitstekende voorwaarden.
Extra: neem uw bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering op in het totaalpakket bedrijfsverzekeringen en profiteer van extra premievoordeel.

Bundel uw bedrijfsverzekeringen


De bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering kan worden opgenomen in ons flexibele pakket bedrijfsverzekeringen. Dit levert u extra premiekorting op en alle polissen sluiten naadloos op elkaar aan. Meer informatie >>