Eigen vervoerverzekering

Eigen vervoerverzekering voor al uw goederen en gereedschap onderweg


Vervoeren u en uw medewerkers regelmatig kostbare apparatuur? Heeft u technische mensen in dienst die hun dure gereedschap standaard in de auto hebben liggen? Dan heeft u een flinke financiële strop als er eens wordt ingebroken. Gelukkig is er de eigen vervoerverzekering.


Met de eigen vervoerverzekering kunt u dit risico namelijk prima verzekeren. Deze polis biedt een dekking voor alle goederen in de auto. 24 uur per dag, 7 dagen per week. De eigen vervoer verzekering keert uit na schade door elk van buiten komend onheil, inclusief diefstal, mits er braaksporen zijn.


Eigen vervoer verzekering voor elke situatie


Welk bedrag u precies moet verzekeren voor een optimale eigen vervoerverzekering, hangt af van verschillende factoren. Om u een passend voorstel te doen voor uw eigen vervoer verzekering, zetten wij graag eerst de zaken voor u op een rij. Bel ons gerust voor een vrijblijvend advies.


Voordelen van de eigen vervoerverzekering

Alle goederen en gereedschappen in uw bedrijfsauto's verzekerd.
Eigen vervoer verzekering keert ook uit bij diefstal na braak.
Scherpe premie en uitstekende voorwaarden.
Extra: neem uw eigen vervoer verzekering op in het totaalpakket bedrijfsverzekeringen en profiteer van extra premievoordeel.

Bundel uw bedrijfsverzekeringen


De eigen vervoerverzekering kan worden opgenomen in ons flexibele pakket bedrijfsverzekeringen. Dit levert u extra premiekorting op en alle polissen sluiten naadloos op elkaar aan. Neem voor meer informatie contact op met Oranjeland.